Orientalisk delikatess i kamelläder som omsluts av de exotiska wathstraps

Oriental delicacy of camel leather enclosed in the exotic wathstraps - finwatchstraps
Kamelläder är verkligen exotiskt och sällsynt. Detta extraordinära material väcker intresse, drar till sig blicken och väcker lusten att röra vid det.
Kameler lever i mycket extrema klimat och hela deras fysiologi är inriktad på att överleva. Därför har deras skinn extraordinära egenskaper i jämförelse med ett traditionellt läder som koskinn. Kamelläder överträffar det i fiberdensitet per kvadratcentimeter med 10 gånger. Det är därför inte förvånande att en kamelläderprodukt är mer hållbar än en produkt tillverkad av koskinn. Dessutom känns kamelläder mjukare och smidigare. Naturligt garvat läder har sin egen beundransvärda eleganta kamelfärg. Det kan dock färgas i många olika färger, till och med guld eller silver. Garvat skinn behåller sitt graciösa narvmönster.

Produkter av kamelskinn bör konditioneras före användning, förvaras svalt och torrt och inte utsättas för extra värme eller väta.

Kamelskinn används ofta för tillverkning av väskor och små accessoarer. Om du letar efter ett exotiskt och autentiskt armband till dina klockor kan du kolla in FinWatchStraps kollektion https://www.finwatchstraps.com/collections/camel-leather-watch-bands. Oavsett vilken stil dina klockor har kommer vi gärna att erbjuda dig ett brett urval av armbandsfunktioner och detaljer så att de tillsammans skapar en perfekt matchning. 

Det viktigaste är att vi använder vegetabiliskt garvat, kromfritt kamelläder som bearbetats i ett italienskt garveri och vars höga kvalitet gör att vi kan tillverka ett nytt fantastiskt klockarmband åt dig.
Vi hjälper dig gärna med ytterligare frågor om våra produkter och tjänster via e-post finwatchstraps@gmail.com eller What's app +358 44 971 32 35.


You may also like View all