Förstklassigt strutsläder för finsmakare av lyxiga klockarmband

Premium ostrich leather for connoisseurs of luxury watch straps - finwatchstraps
Produkter i strutsläder är ganska sällsynta och exklusiva. Många kända varumärken som Prada, Hermes och Gucci använder detta exotiska material för att skapa fantastiska lyxiga accessoarer. Extraordinär lädertextur och unikt graciöst utseende skapar en enastående image.

Strutsskinn uppskattas för sin flexibilitet, mjukhet och oöverträffade hållbarhet. En produkt i strutsskinn kan till exempel hålla i 30 år medan samma produkt i kalvskinn håller i 5-6 år. En av anledningarna till detta är att strutsläder är fullt av naturliga oljor som förhindrar att det torkar ut och spricker även under förhållanden med extra värme och direkt solljus.

Strutslädrets egna mönster är en utmärkt dekor för alla slutprodukter. Dess distinkta quill-utseende beror på att stora folliklar innehåller fjädrar. Ju tätare fjädermönstret är, desto dyrare och värdefullare är lädret. Endast en tredjedel av strutsens hela hud har dock ett fjädermönster som gör denna lädertyp ännu mer värdefull.

Läder från strutsben har också sitt eget extraordinära skaftmönster som liknar reptilers läder. Det används för tillverkning av små accessoarer som klockarmband, glasögonfodral för att bara nämna några.

Dessutom är strutsläder mycket lätt att färga. Därför kan slutprodukter tillverkas i flera olika färgvariationer.
Goda nyheter för amatörer av strutsläder - dina älskade accessoarer är relativt lätta att sköta. De bör förvaras i en mjuk textilpåse eller inslagna i silkespapper på en torr och mörk plats när de inte används. Som med andra naturläder ska du inte använda några kemikalier, lösningsmedel eller slipande produkter för rengöring. Mjuk torr trasa hjälper dig i detta fall. Efteråt bör speciell läderbalsam appliceras. För att förhindra vatteninträngning i strutsläder, använd en speciell vattenresistent förseglare. Detta steg är mycket viktigt eftersom strutsläder är mycket poröst och absorberar vätska snabbt. Men om vattenfläckar fortfarande har dykt upp kan du försöka agera på följande sätt. Försök först att placera den skadade produkten på en indirekt medelvärmekälla och låt den torka. Om vattenfläckarna har försvunnit, konditionera och försegla produkten på nytt. Om detta alternativ inte fungerar, fukta, men inte blöta, hela ytan och gnugga försiktigt, torka den naturligt och behandla på nytt med balsam och förseglare. Om du råkat spilla eller få ett märke bör du ta bort det så snart som möjligt med en lätt fuktad trasa. Vid oljiga märken kan ett tunt lager talk hjälpa till att suga upp oljan och underlätta rengöringen. Dessa tips hjälper dig att underhålla dina dyrbara strutsläderprodukter.
Armbandet i strutsskinn är en premiumaccessoar för lyxklockor. Om du behöver ett nytt klockarmband bör du lägga märke till detta anständiga material av högsta kvalitet. På FinWatchStraps hjälper vi dig gärna att designa varje detalj på armbandet och vi kommer att tillverka ett riktigt unikt mästerverk åt dig. För våra produkter använder vi strutsskinn som bearbetas i Italien med icke-metallteknik och kan erbjuda olika färger.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor via e-post finwatchstraps@gmail.com eller What's app +358 44 971 32 35 och ta en titt på våra klockarmband i strutsläder här https://www.finwatchstraps.com/collections/ostrich-legs.


You may also like View all