FAQ

Frakt

Det tar oss 3-7 arbetsdagar (beroende på vilken anpassning du vill) för att uppfylla din beställning eftersom våra remsor är tillverkade för hand. Dina objekt kommer att skickas ut när de är färdiga, så lite tålamod förtjänar de premium anpassade läderremmarna på din handled. FinWatchStraps-produkterna skickas globalt med Airmail eller DHL Express för utländska leveranser. Vi skickar inte produkter till amerikanska APO / FPO adresser. Det finns bör vara den fysiska adressen till produktleveransen.
Portoalternativen beräknas automatiskt och visas vid kassan. Våra leveransalternativ förklaras enligt följande:
Inrikeshandel hanteras av Posti. Leveransen utan spårningsnummer är gratis och det tar 1 till 3 dagar innan paketet levereras till dig. Om du vill spåra ditt paket, vänligen kontakta oss i förväg. Spårningstjänsten kostar 10 €.


Flygpost internationell leverans: Frakt till andra länder kommer att hanteras av finska posten (Posti) och din lokala post. Denna serviceavgift är 7,7 € och det ger inte spårningsnummer. Leverans till EU med standardleveransalternativet tar vanligen omkring 3-5 arbetsdagar och kunder i övriga världen kommer vanligtvis att få sina order inom 7 till 15 arbetsdagar. Observera att små inläggsfördröjningar är möjliga. Anpassade procedurer kan ta en stund, om de tillämpas (icke-EU-countires) och kan öka den totala leveranstiden.


DHL Express-alternativet är det rekommenderade fraktalternativet för utländska kunder eftersom det oftast är en 1 - 3-dagars tjänst och spåras fullständigt. Vi förbehåller oss rätten att välja den lämpligaste leveransmetoden för din beställning så var god kontakta oss om du vill använda en specifik leveransservice. För läderremmarna över 70 € kommer Express-alternativet att väljas för att leverera produkten till dig inom 1 till 3 dagar över hela världen.
Observera att kunder utanför Europeiska unionen kan vara ansvariga för importskatter och tullar. Var vänlig medveten om detta innan du lägger din beställning eftersom dessa skatter betalas av mottagaren av varorna. Vi förbehåller oss rätten att debitera en hanteringsavgift om varor returneras till oss av leveransbolaget. Observera att köparen betalar för att returnera varor, såvida de inte är defekta och eftersom avkastningen skickas helt till köparens risk, var god erhålla bevis på frakt och försäkring. Återbetalningar och utbyten bearbetas efter mottagandet av det returnerade objektet, var vänlig medge 5 arbetsdagar för detta. Observera att vi kommer att återbetala den grundläggande fraktkostnaden, men om du valde en förbättrad tjänst när du beställde beställningen, kan inte hela kostnaden för detta återbetalas.
Returnerar kontaktens e-postadress: finwatchstraps@gmail.com
Returadress: Hitsaajankatu 15 A, Kontor 109, 00810 Helsingfors, Finland.
Beställning
Beställningar kan placeras online via vår hemsida: https://www.finwatchstraps.com/. Du kan också besöka vår butik på Hitsaajankatu 15 A, kontor 109, 00810 Helsingfors, Finland. Vi är öppna på vardagar från 12:00 till 15:00. För att besöka en annan tid, kontakta oss i förväg via e-post: finwatchstraps@gmail.com eller Whatsapp: +358449713235
Betalning, prissättning och kampanjer
Du kan betala online med ditt kredit- eller betalkort, eller du kan använda ditt PayPal-konto. Alla betalningar hanteras säkert och vi lagrar inte dina kortuppgifter. Alla betalningssidor på denna webbplats visas via en säker anslutning. Betalning krävs i förskott för alla beställningar. Endast en kampanjkod kan användas per order.
Visa beställningar
Kunderna kan när som helst visa sina tidigare order genom att logga in på deras konto. Om du behöver hjälp med det här, vänligen kontakta oss.
Uppdaterar kontoinformation
Kunderna kan när som helst uppdatera sin information genom att logga in på deras konto. Om du behöver hjälp med det här, vänligen kontakta oss via e-post: finwatchstraps@gmail.com eller Whatsapp: +358449713235
Korrekt anpassning och lämplighet
Observera att köpare använder våra produkter på egen risk. Köpare är själva ansvariga för säker och säker montering av våra produkter. Om du är osäker på lämpligheten hos någon av våra produkter, vänligen kontakta professionell eller vår kundservice för råd och hjälp. Vi tar inget ansvar för eventuella skador eller förluster som orsakas av användningen av våra produkter.

Läderprodukter vattenfasta förmågor
Observera, alla läderprodukter vi erbjuder är inte helt vattenbeständiga.
Var god följ instruktionerna för lädervård för att göra din produkt länge länge.