En djupdykning i världen av ersättningsarmband till Apple Watch

Delving deeper into the world of Apple watch replacement watch bands - finwatchstraps
Apple Watch-serien har tagit horologibranschen med storm och klockan har visat sig vara huvudet och axlarna över sina konkurrenter. Idag ska vi ta en titt på en väsentlig del av klockan som är lika viktig som själva klockan: Apple Watch ersättningsarmband.
Bortskämd med valmöjligheter
Ett av de starkaste försäljningsargumenten för teknikjättens succéprodukt är förmodligen att Apple-klockorna finns i en mängd olika vackra och konstnärliga ersättningsarmband i alla former, storlekar, design och sammansättning. För att ge en bild av det exakta antalet finns det över 71 varianter av klockarmband tillgängliga, som skiljer sig åt i storlek, färg och boettmaterial. Det har till och med blivit vanligt för Apple-älskare att ha många olika armband för olika tillfällen, eftersom själva armbanden är lätt utbytbara.

En särskild klockarmbandsvariant som fångar ögat I denna breda samling är det bara naturligt att några sticker ut från mängden. Även om det är svårt att peka ut ett Apple Watch-band som inte har lyckats leverera när det gäller estetiskt värde och andra viktiga egenskaper, är det ett faktum att vissa helt enkelt är bättre än andra. Och i en anda av att skilja det fullständigt briljanta från det anmärkningsvärt bra, ska vi kasta vår blick på ett särskilt framgångsrikt varumärke som är Horween läderarmband.
Mer om FinWatchStraps armband
Detta vintage-klockarmband är handgjort i Finland av det finaste, mest hållbara och förstklassiga Horween-läder som denna planet har att erbjuda. Finwatchstraps, den erfarna tillverkaren bakom armbandet, kanske använder ett mer "traditionellt" tillverkningssätt som är handarbete, men gör inga misstag, Horween-klockarmbandskollektionen är symbolen för elegans och uppfinningsrikedom när det är som bäst.
Finwatchstraps har tagit fram olika lockande designvarianter som omfattar olika spännande nyanser av läder, bedårande spänne- och håldesign, vackert polerade accenter i rostfritt stål och konstnärliga broderier bland många andra vackra aspekter och efterbehandlingar. Djävulen är detaljerna med detta band eftersom hantverkarna ägnar stor uppmärksamhet åt det lilla extra, vilket innebär att varje design kommer med sin egen uppsättning unika och eleganta förändringar. Dessutom kan varje armband skräddarsys för att matcha din unika personlighet: t.ex. val av färg på spänne och stygn, adapterfärg och läderkombinationer. Välj eller skapa det armband som du verkligen kommer att älska!


Inspirationen till designen kommer från de fascinerande sjöarna och den nordiska naturen som är synonym med Helsingfors (i Finland) där tillverkaren har sitt säte. Faktum är att du också har ett ord med i laget när det gäller den slutliga designen, eftersom banden anpassas efter kundernas önskemål. Du kan ange färg på adaptern, spännet och sömmarnas färg bland en mängd andra parametrar. Exempel på anmärkningsvärda Apple Watch-band i Horween-hyllan inkluderar Chromexcel, Derby, Dublin och Phantom läder:
Burgundy Horween Chromexcel Pull-up läder
Horween läder Derby English Tan
Derby nötbrunt
Svart Chromexcel
Mörkbrun Chromexcel
Phantom vattentätt
Horween Dublin Cognac

Precis som yin och yang som kompletterar varandra inom ramen för existensens sfär, är en Apple-klocka bara så bra som det band som förbinder dess kanter. I ett nötskal är armbandet ett viktigt tillbehör till Apple-klockan och därför är det viktigt att du väljer ett som tar fram det bästa av klockan. Om du inte riktigt kan sätta fingret på exakt vilket klockarmband som kittlar din fantasi, kan Horweens kollektion av läderklockarmband vara en bra startpunkt.
Mer information om anpassningsalternativ och val av hårdvara finns här

Om du behöver hjälp med ett skräddarsytt armband, låt oss hjälpa dig personligen: finwatchstraps@gmail.com 

 


You may also like View all