FinWatchStraps

FinWatchStraps föddes i Helsingfors, Finland, inspirerat av den vackra nordiska naturen och sjöarna. Det är ett familjeägt företag, som hanteras av handverkare som skapar sina sina produkter genom beställningar individuellt och med passion.

Högkvalitativt, ekologiskt material används i tillverkningen av klockremmar. Inga maskiner används och alla produkter görs helt av händer.

Om oss

Vi är specialiserade på handgjorda läderklockor som passar bäst i någon av de viktigaste klockmärkena. Anledningen till att vi är så älskade av vår stora lista med kunder är att vi har tagit ett extra steg för dem. Vi är också kända för tillhandahållna personliga anpassningsbara läderklockor. Allas personlighet skiljer sig från varandra. Och för att se till att de har en klocka som går med sin unika personlighet, handlar vi unika läderklockor enligt handledning/ beställning från kunden. Vi är i branschen som handskläder för läderklockor under lång tid, så vi informeras och utbildas på lämpligt sätt för att ge det bästa resultatet varje gång, oavsett hur unik ordningen kommer att vara.

De som har premiumklockmärken har behov av att hitta läderremmar av god kvalitet. Detta behov kommer på grund av den dagliga slitage som gör att läderremmarna är det första som ger ut. Vi är alla medvetna om detta och det här är anledningen till att vår verksamhet har gått framåt för att hjälpa alla som letar efter en bra kvalitet läderklockor som passar deras personlighet och kommer också att hålla länge.

Vårt arbete

Låt oss först prata om de material som vi ska använda för att göra var och en av läderklockorna. De olika typerna, stilerna, färgerna och texturerna i läder till remmarna är av högsta kvalitet, hållbar och fantastisk i look. Det finns många andra saker som behövs förutom läder och vi äventyrar inte dem också. Så, till exempel, kan du förvänta dig från vår familjebransch det bästa sömnadsarbetet som håller allt på plats och kommer inte att bryta ner efter några år på grund av kontinuerlig kraft och stress på det.

Låt oss nu diskutera vårt handarbete. Vi är stolta över att vi nämner att vi är de få handskruvarna i läderklädsel som producerar vår produkt utan någon form av mekanisk användning. Vi följer de traditionella sätten att sköta handremsbandet för att göra remmarna funktionella såväl som snygga. Vi vet att inte alla märken är desamma, och så utformar vi läderremmarna i enlighet därmed. Våra designade läderband eller skräddarsydda handskraftsläderremmar är utformade så att de passar perfekt med klientklockans design.

Vårt löfte

Att välja läder som materialet på klockremmen har många fördelar. Läderremmar är ekologiska, slitstarka och en sådan klassisk stil som aldrig kommer att gå ur stil. Dessutom är klockan med ett läderband gott med något slags tillfälle. När en kund får ett läderklockband för sitt specifika klockmärke från oss, förväntar de sig alla dessa och mer. Så vi arbetar hårt på varje läderband så att det kan uppfylla alla kundens behov.

Vi arbetar med våra kunder för att komma fram till ett skräddarsydd läderband som passar deras preferenser i enlighet med detta. Vi vet att kommunikation när det gäller att tillhandahålla personligt arbete blir en mycket viktig faktor. Våra kunder kan alltid kommunicera med oss utan problem. Vi kommunicerar med våra kunder för att komma fram till en sådan design för läderklockbandet så att det går bra med varumärket eller stilen / utformningen av klockan och även kundens unika personaliseringsförfrågan. De kan välja från ett brett sortiment av högkvalitativa läder (typer, stilar och färger) så att slutresultatet effektivt återspeglar deras stil.

Varför ska du komma till oss?

Så, du kan se att oavsett vad du har i åtanke kan vi göra hantverket till perfektion. Dessutom har våra personliga läderklockor ett stort antal unika pre-made läderband för olika klockmärken som också är fantastiska på sin egen väg. För att veta mer om hur vi kan göra ett unikt läderband för din specifika klocka, kontakta oss idag!