Hur man beställer rätt storlek på klockarmbandet

How to order the correct size of the watch strap - finwatchstraps
Planerar du att köpa ett klockarmband? Om ja, måste du beställa armbandet i rätt storlek så att det passar ordentligt i din hand. För att hitta rätt band eller rem till klockan måste du ha kunskap om de olika storlekarna och längderna. För att spara tid och besvär kan du ta en titt på nedanstående alternativ för att mäta handleden.
Bredd på luggen
De flesta armband som finns tillgängliga i olika butiker kategoriseras efter luggens bredd. För att säkerställa bredden på den lug som krävs för klockarmbandet måste du mäta avståndet mellan de lugs som finns på klockan. Det är avståndet mellan de hornliknande delarna som sticker ut från toppen och botten av klockan.

Längd på armbandet

För att säkerställa att klockarmbandet sitter på ett korrekt sätt behöver du köpa det som har rätt längd för dig. För att göra samma sak rekommenderas du att mäta längden på det senaste klockarmbandet som passar dig. Det finns också en kort video om hur du mäter din handled och tar hänsyn till klockans storlek när du beställer ett nytt armband:

Check our video for more information 

Bredd på spännet
Om du vill använda spännet från ett tidigare armband, eller det som du redan har på din klocka, är det viktigt att vara mycket uppmärksam på spännets storlek i produktbeskrivningen. Detta kommer att vara användbart för att sammanfalla med den inre bredden på spännet.
Bandets tjocklek
Armbandets tjocklek är en förutsättning ur estetisk synvinkel. Plattare eller tunna klockor passar som bekant bäst med tunnare armband. Stora och robusta klockor kräver å andra sidan ett tjockare vadderat band för att säkerställa att designen kompletteras på bästa sätt.
Beställ skräddarsydda armband från FinWatchStraps
Hos FinWatchStraps hittar du en uppsjö av armband och band. Dessa band spelar en oumbärlig roll för att förbättra ditt utseende. Du kommer garanterat att se modern och trendig ut när du väljer dessa band. De består av läder av högsta kvalitet och har blivit det främsta valet för människor i dessa dagar. Dessa personliga produkter spelar en integrerad roll för att ge dig ett elegant och unikt utseende.
Alla vintageföremål tenderar att bli gamla, vare sig det är en klocka, ett hus eller en bil. Det är dock möjligt att behålla värdet på klockorna genom att byta ut armbandet med hjälp av FinWatchStraps som är handgjorda i Finland.

FinWatchStrap har skaffat sig ett gott rykte som den bästa tillverkaren av specialtillverkade klockarmband i Finland. Om du letar efter ett fantastiskt armband till Omega Speedmaster behöver du hitta en erfaren hantverkare för att få en ny look till dina klockor. Få en ny look och kvalitet. FinWatchStrap har skaffat sig ett gott rykte inom tillverkningen av skräddarsydda klockarmband för exklusiva klockmärken.

Du kan följa de ovan nämnda tipsen för att hitta rätt mått så att klockarmbandet passar din hand utan problem. Att få ett unikt skräddarsytt armband för avancerade klockor är en tillfredsställande procedur för klockägaren och armbandstillverkaren. Beställ ett skräddarsytt handgjort klockarmband och du kommer att bli övertygad om att det är värt besväret.

Mina klockarmband kan du se här: https://finwatchstraps.com/collections/all


You may also like View all