IWC-klocka: Robust men ändå elegant

IWC watch: Robust yet elegant - finwatchstraps
IWC, som låter som ett syskon till BMW, står egentligen för International Watch Company. Du bör vara uppmärksam när du söker efter detta varumärke eftersom det kan misstas för International Whaling Commission. Fortsätt läsa för det finns några intressanta saker att veta om detta varumärke!
International Watch Company (IWC) är en schweizisk tillverkare av lyxklockor som grundades 1868. Överraskande nog var grundaren av IWC en amerikansk urmakare - Florentine Ariosto Jones. Det som är speciellt med det här företaget är var fabriken ligger. Medan de flesta andra kända schweiziska klocktillverkare ligger i västra Schweiz, har IWC sin fabrik i östra Schweiz. Detta idealiska geografiska läge gör att företaget kan utnyttja vattenkraft som kommer från floden Rhen.
IWC grundades med det ursprungliga syftet att kombinera schweiziska hantverkare med modern amerikansk teknik för att förse den amerikanska marknaden med kalibrar och klockkomponenter. Varumärket har varit välkänt för sina utmärkta strukturer och urverk. Några höjdpunkter är pilotklockorna som designades för civila flygändamål med robusthet, anti-magnetisk funktion och motståndskraft mot temperaturförändringar från -40 grader Celsius till +40 grader Celsius.
IWC har utvecklat sin slogan "Engineered to men" och tydligt angett sin målgrupp. TV-reklam om denna kampanj var populär och vädjade till den inre äventyraren i varje man.

Varumärket har endast tillverkat klockor för män sedan företaget grundades. Det var inte förrän 2014, efter 146 år, som IWC lanserade den allra första mellanstora klockan för kvinnor. Det var 37 mm-modeller i Porfonino Midsize-kollektionen. Företaget betonade att IWC:s klockor, med sin skönhet och elegans, "kan vara mycket feminina och sofistikerade", så att inte bara män kan ha dem, utan att klockorna även kan vara reserverade för kvinnor.
Ett läderarmband till din IWC-klocka? Ingen dålig idé. En fantastisk klocka kommer att längta efter den bästa accessoaren som är speciellt gjord för den. Det handgjorda läderbandet från FinWatchStraps skulle vara det perfekta svaret som du letar efter. Eftersom du är en av ett slag i detta universum, förtjänar du ett läderband som är perfekt passform och personlig för dig. FinWatchStraps är en av de bästa tillverkarna av klockarmband i Finland med erfarna hantverkare. På FinWatchStraps tillverkas våra klockarmband med kärlek och omsorg, från val av material till färdig produkt. Vi skräddarsyr din upplevelse och lyfter dina älskade klockor. Bästa respekt för högkvalitativa band från FinWatchStraps.
Du hittar vårt skräddarsydda armband här: www.finwatchstraps.com.
Och du kan enkelt hitta ditt personliga klockarmband här i FinWatchStraps. Så tveka inte att kontakta oss, vi skulle älska att hjälpa dig.
Tagg: IWC, IWC-klocka, IWC-klockarmband, läderarmband för IWC


You may also like View all