Magnetiskt stingråttläder för klockarmband som håller länge

Magnetic stingray leather for everlasting watch straps - finwatchstraps
Stingrockor är fantastiska djur som har en otrolig grace när de rör sig med silkesvingar och mystiskt glider genom det oändliga blå vattnet. Deras hud är också något utöver det vanliga och fångar blicken när man betraktar detaljerna under ett par minuter som kan verka oändliga.
Hudens struktur är pärlformad, vilket gör den verkligt distinkt och spektakulär. Detta lager är en perfekt dekor samtidigt som det i själva verket fungerar som ett skydd mot rovdjur.

För länge sedan trodde man att pärlorna på rockskinn skulle ge människor lycka och välstånd, och rockskinnets styrka berodde på att pärlorna innehöll kalcium, vilket gjorde att rockskinn användes av forntida krigare och samurajer. Detta material är mycket slitstarkt och motståndskraftigt mot vatten, punktering och rivning. Jämfört med kohud är det 25 gånger starkare. Det är också vattenavvisande och mycket lätt.
Vad som är intressant är att den pärlformade hudstrukturen också kan vara något utplånad. Denna hantering avslöjar ett annat utseende på stingrocka med distinkta mosaikmönster. Materialets höga hållbarhet påverkas inte.

Trots att stingrocka är så osårbart behöver det ändå tas om hand ordentligt. Rengör din accessoar från havet med en mjuk, torr trasa eller svamp om den har utsatts för vatten och låt torka ordentligt på ett naturligt sätt. Behandla stingrocka med en behandlingsprodukt för exotiska läder. Och inte mindre viktigt är lämplig förvaring på en sval och torr plats, helst i en trasa som andas eller mjuk vävnad.
Stingrotsläder är ett utmärkt material för tillverkning av olika tillbehör, t.ex. klockarmband. Sådana tillbehör ser fantastiska och attraktiva ut, har sin egen oåterkalleliga karaktär och eviga rivkvalitet. På FinWatchStraps kan du enkelt beställa ett nytt helt skräddarsytt hantverksarmband till dina klockor. Vi använder certifierade stingrockskinn som bearbetas med metallfri teknik i Italien.

För att ta en titt på vår kollektion av stingray-klockarmband och designa ditt eget band i detalj, vänligen klicka här https://www.finwatchstraps.com/collections/stingray-leather-straps.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor om våra produkter och tjänster via finwatchstraps@gmail.com eller via What's app +358 44 971 32 35.


You may also like View all