Omega och Rolex-klockor i oljemålningar av Zlenko Serguei, 2018 (Helsingfors, Finland).

Omega and Rolex watches in art oil paintings by Zlenko Serguei, 2018 (Helsinki, Finland). - finwatchstraps

omega speedmaster, omega watch, finwatchstraps

Vi är glada att kunna lansera helt unika och fantastiska konstverk: Omega Moonwatch och Rolex Oyster oljemålningar, skapade av den internationellt kända konstnären Serguei Zlenko ( 2018 Helsingfors, Finland). Oljemålningarna är till för att understryka Omegas och Rolex klockors rika historia.
Den manuellt lindade Speedmaster Professional eller "Moonwatch" är den mest kända bland klockälskare och den som tillverkats längst. Den bars under den första amerikanska rymdpromenaden som en del av NASA:s uppdrag. Dessutom var det den första klockan som bars av en astronaut som gick på månen under Apollo 11-uppdraget.
Speedmaster Professional är fortfarande en av flera klockor som har godkänts av NASA för rymdfärder och är fortfarande den enda som har godkänts för EVA.
Konstnären Zlenko har på ett helt unikt sätt kombinerat Omegaklockans skönhet med dess rika historia och skapat ett unikt mästerverk som är värt att uppmärksammas av alla Omega-klockentusiaster.
Idén till Rolex Oyster-målningen är baserad på Rolex Oyster Professional-modellerna. Rolex Oyster Professional är idag en vidareutveckling av klockmodeller som ursprungligen var avsedda för professionellt bruk. Detta inkluderade klockor för personer som arbetade med dykning, flygning, bil- och sportracing, vetenskap och industriellt arbete samt allmän planetarisk utforskning. Rolex Oyster Professional-klockor är av naturen mer hållbara och utilitaristiska i sin design, och de har också i många fall ytterligare produktions- eller teststeg som läggs till i tillverkningen innan de lämnar Rolex och går ut till konsumenten. Kort sagt är en Rolex Oyster Professional-klocka idag en klocka som är baserad på en historisk modell avsedd för faktiskt yrkesmässigt bruk och som tillverkas med några extra säkerhets- och tillförlitlighetsfunktioner jämfört med Rolex mer avslappnade eller klädda modeller. Rolex Oyster-målningen av Zlenko (2018) understryker Rolex-klockornas historia och professionella användning i en aktiv och dynamisk oljemålning. En beundransvärd målning för sanna Rolex-älskare!
Om du är intresserad av att beställa målningarna, vänligen kontakta oss via e-post finwatchstraps@gmail.com eller whats app +358 44 971 3235

Rolex watch, Rolex Oyster Perpetual, Rolex art painting


You may also like View all