Raimond Weil - speciell och unik

Raimond Weil- special and unique - finwatchstraps
Raymond Weil är speciellt - det är ett av de sista oberoende varumärkena i den schweiziska klocktillverkningsindustrin.
Varumärket grundades av Raymond Weil 1976 i samband med den kvartskris som allvarligt skadade den schweiziska klockindustrin. Raymond Weil är ett familjeägt varumärke som för närvarande drivs av Weils svärson Olivier Bernheim och Weils två söner, Elie och Pierre Berheim.
Varumärket tillverkar inte bara klockor med precision, de tillverkar också klockor med passion för musik. År 1983 lanserade Raymond Weil sin andra kollektion - Amadeus som fick sitt namn efter den geniale österrikiske kompositören av klassisk musik Wolfgang Amadeus Mozart. Kollektionen lanserades i samband med Milos Formans film med samma namn. Denna händelse inspirerade Raymond Weil att ha sina nästa kollektioner med musikrelaterade namn. Varumärket producerade också modeller i begränsad upplaga som skräddarsytts efter kända artister som The Beatles och David Bowie. Raymond Weil har stöttat Brit Awards sedan 2008. Företaget designar varje år en specialutgåva av en klocka som delas ut till varje presentatör, nominerad och artist. Under 2011 tillkännagav Raymond Weil sitt sponsorskap som officiell klocka för Prudential Center för deras hängivenhet till många musikartister. Varumärket framhöll musikens betydelse för deras värde "Musik har alltid varit en integrerad del av vårt varumärke".
Raymond Weil har varit involverat i välgörenhetsarbete. Varumärket har haft flera onlineförsäljningar av limiterade klockor för att stödja sin välgörenhetsorganisation som kämpar mot cancer. Försäljningen användes också för att stödja enheten för onkohematologi vid Genèves universitetssjukhus. Märket började arbeta med VH1 Save The Music Foundation, en välgörenhetsorganisation som arbetar för att återställa musikutbildningsprogram i USA från och med 2011. Dessutom var Raymond Weil en officiell partner till WWF:s (World Wildlife Fund) Panda Ball-gala 2007 för att skydda Medelhavet.

Raymond Weils kollektioner finns för båda könen med klassiska klädklockor, modeller för sportutövare och klockor med hög modedesign. Prisspannet för dessa klockor varierar från £550 till £3 995, vilket är ganska kontroversiellt eftersom vissa klockälskare hävdar att det är tillräckligt fint för den eleganta designen, medan andra tycker att modellerna är överprissatta.

En klocka är inte bara en accessoar, den håller en man sällskap på hans väg, avslöjar hans livsstil och fungerar som en minnesbehållare. Vet du vad som får din klocka att uppskatta dig? En fantastisk klocka kommer att längta efter den bästa accessoaren som är speciellt gjord för den. Det handgjorda läderbandet från FinWatchStraps är det perfekta svaret som du letar efter. Eftersom du är unik i detta universum förtjänar du ett armband som passar perfekt och är skräddarsytt för dig. Våra klockarmband är tillverkade med kärlek och omsorg från val av material till färdig produkt. Bästa respekt för högkvalitativa band från FinWatchStraps.
Titta i vår katalog för att hitta det bäst matchande ersättningsarmbandet.
Tveka inte att kontakta oss för specialförfrågningar och anpassningar!


You may also like View all