Samsung Gear S2 och S3: Funktioner och möjligheter till byte av armband

Samsung Gear S2 and S3: Features and Strap Replacement Possibilities - finwatchstraps

Samsung Gear S2 och S3 är två fantastiska enheter som visar sig vara det bästa alternativet till många Android- och icke-Android-klockor. Klockorna är perfekt utformade för att passa alla händer och bidrar till din personlighet och ditt självförtroende.


samsung gear, smart watch leather band Gear S2 är en helt rundad, typisk smartklocka med en roterande ram. Det intuitiva gränssnittet och ringen på ramen för navigering bidrar till klockans främsta egenskaper. Smartklockan finns i tre unika utföranden: S2 classic, standard S2 och gear S2 3G. Medan S2 gear har en sportig design, är den klassiska S2 mer på den konventionella sidan. Enheterna har liknande form inuti, men konstruktionen och designen skiljer sig från varandra.

Samsung S2
Gear S2 klassiska klockor har läderarmband och spänne som enkelt kan bytas ut mot andra läderarmband. Du kan byta ut läderbandet mot valfritt 20 mm band som finns tillgängligt i Finwatchstraps webbutik. Samsung har gjort 7 bandalternativ för klockanvändarna. Användaren kan välja mellan de olika alternativen för att få den sportiga och trendiga looken. Vi kommer inte att ha fel om vi säger att Samsung S2 ser bäst ut med högkvalitativa läderbytesarmband.
Oavsett om du väljer Horween läderarmband eller något annat märkesläderarmband, kan du enkelt byta ut dem.
Det är enkelt att byta armband på Gear S2-klockor, vissa har snabbkopplingssystem som gör att armbandet kan bytas ut på mindre än en minut. Dessutom är alla FinWatchStraps enkla att byta ut och ge din Samsung Smart-klocka en ny premiumlook med ett premium vintage läderarmband.

Samsung Gear S2, Samsung Gear S 3 replacement watch band

Samsung S3
Gear S3 är en traditionell premiumklocka med modern kapacitet. Samsung S3 är en enorm klocka som har alla funktioner hos en smartwatch. Den androidutrustade högteknologiska klockan har GPS, pulsmätare, vattentålighet, aktivitetsmätare och höjdmätare. Den högupplösta, cirkelformade skärmen gör att klockan sticker ut bland alla andra smarta klockor på marknaden.
Klockan är stor och tung med den helt roterande boetten. Klockans metallring är fäst vid ett högkvalitativt läderband som är utbytbart enligt användarens val. Läderbandet är styvt i början, men blir flexibelt efter frekvent användning. Läderarmbandet är anslutet till klockringen med ett 22 mm stift. Även om det finns alternativ för att byta armband, är det nästan en omöjlig uppgift att göra det på egen hand. Det är dock inte säkert att det är ett stort problem om du använder armbandet för normal användning.

Konsekvenserna av att byta ut armbandet mot ett klassiskt högkvalitativt premium handgjort Finwatchstraps läderarmband kan bli större när du använder det för annat än fitness/gym när du spårar din aktivitet. Eftersom du använder Gear S3 för sport- och fitnessmätning måste bandet vara svettbeständigt och ha en kompletterande look. Vattentäta läderarmband är ett annat alternativ för att bära din smarta klocka under arbetsdagar och på aktiva semestrar. FinwatchStraps erbjuder Phantom vattentäta modeller tillverkade av Horween-läder i begränsad upplagaleather watch band for Samsung Gear S3, Samsung Gear s3 leather watch band, replacement strap for Samsung gear

Beställningen av ditt skräddarsydda handgjorda klockarmband från FinWatchStraps kan göras via vår webbsida, via e-post finwatchstraps@gmail.com eller genom att ringa / meddela WhatsApp +358 44 971 3235 om du behöver vår rådgivning.


You may also like View all