TAG Heuer - Expert på tidmätning

TAG Heuer – Expert in timekeeping - finwatchstraps

TAG Heuer är ett schweiziskt företag som tillverkar lyxklockor och modeaccessoarer. Företaget grundades 1860 under namnet Uhrenmanufaktur Heuer AG av Edouard Heuer i Schweiz. Det var inte förrän 1985 när TAG Group tog över den största aktieägaren i företaget som TAG Heuer bildades. TAG Heuer är en kombination av TAG (tillhör TAG Group) och grundarens efternamn.

Bildkälla: Yonsson
Deras klockor har en rik historia av ständiga innovationer. Varumärket är välkänt för sin precisa tidtagning och sin starka koppling till sportevenemang, särskilt biltävlingar. Deras klockor användes vid de olympiska spelen i Antwerpen, Paris och Amsterdam på 1920-talet. Märket har varit partner med Red Bull Racing Formula One-teamet sedan 2016. TAG Heuer har sina rötter i sporten och har utvecklat kronografen för att ge bättre stöd vid sportaktiviteter. År 1916 tillverkade företaget ett stoppur med en noggrannhet på 1/100 sekund. Lanseringen av Monaco-klockan 1969 var en stor överraskning för marknaden eftersom det var världens första automatiska kronograf. Den fyrkantiga boettdesignen och vattentätheten på upp till 100 meter gjorde denna klocka till en ikon och en legend i TAG Heuers klockportfölj.

Bildkälla: Time and Tide klockor
TAG Heuer använder kalvskinn och alligator för sina armband. Företaget äger privata avelsgårdar som förser dem med lädermaterial. Armbanden genomgår tuffa kvalitetstester för hållbarhet och seghet innan de släpps. Läderarmband är den mest klassiska typen för TAG Heuer-ur. Detta material ser också bra ut på en sådan lyxklocka.
Ett äkta TAG Heuer-läderarmband kostar dig naturligtvis en arm och ett ben eftersom de säljer sitt "namn" till dig. Men du behöver inte byta ut kvaliteten mot priset. På FinWatchStraps erbjuder vi högkvalitativa och mycket mer prisvärda läderarmband för TAG Heuer. Våra klockarmband är tillverkade med kärlek och omsorg från val av material till färdig produkt. FinWatchStraps är en av de bästa tillverkarna av klockarmband i Finland med erfarna hantverkare. Vi skräddarsyr din upplevelse och lyfter dina älskade klockor.
Du kan beställa våra skräddarsydda armband, tillverkade av högkvalitativa vegetabiliskt garvade läder från Italien, USA och finska nordiska fabriker här: www.finwatchstraps.com.
Och du kan enkelt hitta ditt personliga klockarmband här i FinWatchStraps. Så tveka inte att kontakta oss, vi skulle älska att hjälpa dig.


You may also like View all