Vild men ändå diskret stil av ödleläder för unika klockarmband

Wild but yet understated style of lizard leather for unique watch straps - finwatchstraps

Ödleskinn tillverkas inte i lika stor utsträckning som alligator- och pytonskinn, som är erkända som exklusiva modeskinn. Ändå är ödleskinn värdefullt på grund av dess mångsidiga användningsområden och utmärkta egenskaper.

Ödleläder är tunnare än de flesta andra exotiska skinn, men hållbart som alligatorläder. Detta skinn har också en distinkt egenskap. Det innehåller nästan inget kalcium, vilket gör det mjukare och smidigare jämfört med alligator- och stingrockskinn. Ytterligare en fördel med låg kalciumhalt är att ödleskinn lätt kan färgas och blekas, så att alla nyanser är möjliga.

Samtidigt väcker ödleskinn uppmärksamhet med sina naturliga, vilda, intrikata mönster och ljusa färger på de slanka fjällen.
Nu några ord om skötsel av ödleskinn. Först och främst ska du komma ihåg att fjällen har sin egen riktning, så alla underhållsmanipulationer bör göras på rätt sätt. Om du är osäker på det sista kan du dra fingret försiktigt över läderytan i en rak linje. Dina taktila receptorer ska känna en mjuk glidning, det är rätt sätt. Rengör ödleprodukter med en mjuk trasa. Vid fläckar, använd en lätt fuktad trasa och vax- och alkoholfritt läderrengöringsmedel för exotiska reptilskinn. Läderbalsam appliceras försiktigt enligt vågens riktning. För att skydda föremålet mot vatten, använd kiselfritt vattenskyddsmedel för exotiska reptilers läder, helst i sprayform. Vid vätskeexponering, torka upp med en torr trasa eller vävnad. Och slutligen och självklart, förvara ödleaccessoarer på en sval och torr plats.
Ödleläder passar perfekt för tillverkning av små mönster, t.ex. klockarmband. Designa ditt unika armband på FinWatchStraps så får du en ny handgjord och skräddarsydd klockaccessoar.

Skinnen för våra produkter bearbetas i Italien med icke-metallisk teknik.
Vi erbjuder dig att kolla in vår kollektion här https://www.finwatchstraps.com/collections/lizard-leather-watch-strap.
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om våra produkter och beställningar via e-post finwatchstraps@gmail.com eller eller What's app +358 44 971 32 35.


You may also like View all