Återbetalningspolicy

Returer

Vår policy sträcker sig 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller utbyte.
Återbetalningen erbjuds de föremål som är felaktiga, motsvarar inte den angivna produktbeskrivningen eller begärda och bekräftade anpassningsalternativ. Alla anpassningar måste förhandlas fram i förväg om de inte erbjuds i noteringsbeskrivningen.

För att vara berättigad till retur måste ditt föremål vara oanvändt och i samma skick som du fått det. Det måste också finnas i originalförpackningen.

Flera varetyper är undantagna från att returneras:
1. Gjord för beställning av anpassade produkter: Om din produkt är anpassad med längd, sysfärg, spänne eller något annat alternativ: Vi kan inte lämna återbetalning utan specifika skäl.
2. Presentkort
3. Nedladdningsbara mjukvaruprodukter
4. Några hälsoprodukter och personliga hygienartiklar

För att slutföra din retur, var god kontakta oss på förhand för att beskriva problemet. Det kan vara ett bättre sätt att åtgärda problemet, snarare än att skicka det fram och tillbaka.
Fraktkostnaden återbetalas inte.

Vänligen skicka inte ditt köp tillbaka utan att informera oss via e-post: finwatchstraps@gmail.com

Vi förbehåller oss rätten att endast göra vissa återbetalningar till vissa produkter, såsom beställda och enligt dina instruktioner, för att kompensera våra order- och tillverkningskostnader. Återbetalningar (om tillämpligt)
När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett mail för att meddela dig att vi har fått ditt returnerade objekt. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på ditt bidrag.
Om du är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss mängd dagar.

Sena eller saknade återbetalningar (om tillämpligt)
Om du inte har fått ett återbetalningsbidrag, kontrollera först ditt bankkonto igen.
Kontakta då ditt kreditkortsföretag, det kan ta tid innan din återbetalning publiceras officiellt.
Därefter kontakta din bank. Det är ofta en del behandlingstid innan ett bidrag läggs ut.
Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått ditt bidrag ännu, kontakta oss på finwatchstraps@gmail.com.

Försäljningsartiklar (om tillämpligt)
Endast regelbundna priser kan återbetalas. Försäljningsartiklar kan tyvärr inte återbetalas.
Gjord att beställa och skräddarsydda föremål kan inte återbetalas om det görs utan några misstag från tillverkaren (vårt företag). Om du hittar varan är felaktig av någon anledning, kontakta oss för att lösa problemet: finwatchstraps@gmail.com

Utbyten (om tillämpligt)
Vi ersätter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut det för samma sak, skicka oss ett mail på finwatchstraps@gmail.com för att få ytterligare instruktioner.

Frakt
För att returnera din produkt, ska du maila din produkt efter e-postmeddelande och bekräftelse från oss till: Suomen Ranneke Oy, Hitsaajankatu 15 A 109, 00810 Helsinki.

Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera ditt föremål. Fraktkostnaderna återbetalas inte. Om du får återbetalning dras avgiften för returfrakt från din återbetalning.

Beroende på var du bor, kan den tid det tar för din utbytta produkt att nå dig, variera.

Om du skickar en vara över $ 75, bör du överväga att använda en spårbar sjöfart eller köpa försändelser. Vi garanterar inte att vi kommer att få ditt returnerade objekt.